Social Media laat zien hoe verdeeld de mensheid is omtrent het klimaat, of beter gezegd omtrent Greta Thunberg. Er zijn duidelijk voorstanders van haar boodschap getuigen de miljoenen demonstraties wereldwijd. Er is echter ook een grote massa die haar boodschap niet willen horen en op de persoon af naargeestige dingen verkondigen over haar uiterlijk, haar autisme en de wel of niet aanwezige kindermishandeling door haar zo vooraanstaand aanwezig te laten zijn op het grote toneel.

Sinds haar toespraak aan de VN is duidelijk geworden dat zelfs wereldleiders niet wegschrikken voor het personificeren van kritieken op haar persoonlijke voorkomen. Marcron – de president van Frankrijk – wees haar boodschap af op basis van haar toon. Hij vond haar manier van spreken ongepast en doet daarom haar inhoudelijke boodschap afwijzen als ongegrond. Schande vind ik dit. Haar boodschap is sterk, gemotiveerd en onderbouwd met wetenschap en wereldleiders falen de mensheid door mee te doen aan het hatelijke circus van afkraken op basis van persoonlijke gronden.

In al deze politieke incorrecte heisa hoop ik echter dat Greta is omringd met echte vrienden. Mensen die haar ondersteunen en begeleiden vanuit een liefdevolle basis en die het voor haar opnemen. Ik hoop dat ze door alle haatberichten heen, ze ook de berichten van alliantie en steun ziet. Zoals de Quote al zegt; het is het zwijgen van onze vrienden die we zullen herinneren, omdat deze ons het meeste verdriet zullen doen. En dus lieve Greta, ik hoop dat je ziet dat je wereldwijd heel veel vrienden hebt die met jou samen de wereld een betere plek willen maken. Ook wij zwijgen niet.

P.s.: klik met je rechter muisknop op de quote om hem op te slaan.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2020 Gewoon Autastisch!

Translate »

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?