Er is een tijd geweest dat ik me liet leiden door mijn angsten. Ik leed daaronder, maar was tegelijkertijd machteloos om het te veranderen. Trauma’s hadden mijn wereldbeeld vertroebelt en ik keek door een donkere bril naar buiten. Alles was grauw en lelijk. Ik voelde me alleen en was eenzaam. Ik durfde steeds minder te doen. Ik sloot me op in mijn huis en deed alleen hetgeen ik moest doen. Ik was in overlevingsmodus.

In de afgelopen vier jaar heb ik hard gewerkt aan het overwinnen van mijn angsten. Ik heb mijn trauma’s een plek in het verleden kunnen geven en ben hard op weg gegaan naar het vinden van een betere toekomst. Langzaam aan kroop ik uit mijn schulp en probeerde ik stap voor stap weer dingen uit die ik eerder niet aan durfde. Ik begon de angst in mijn hoofd aan te spreken en ik spoorde mezelf aan om bij elke val toch weer opnieuw op te staan.

Er waait een nieuwe wind door mijn leven. Gedachten worden niet langer overheerst door angst noch verdriet. Ik durf weer naar mijn hart te luisteren en zij fluistert mij de dromen toe die ik verlang. Vol goede moed kijk ik vooruit en zie ik weer mogelijkheden. Ik durf weer te ontdekken wie ik ben. Kijkend naar het verleden word ik niet langer in een ijzeren greep gehouden. Liefdevol spreekt mijn hart me toe: Volg Je Dromen!

P.s.: klik met je rechter muisknop op de quote om hem op te slaan.

8 Reacties
 1. Saralien 10 maanden geleden

  Het is een mooie quote, een mooie gedachte. Ik ga hem ook opslaan ergens. Goed om daar aan te werken..

  • Mama Isidore 10 maanden geleden

   Zeker goed om aan te werken! Door er af en toe naar te kijken boost je ook je mindset is mijn ervaring.

 2. Melanie Hoogvliet 10 maanden geleden

  Wauw deze qoute is op dit moment zo van toepassing op mij. Want ik ben momenteel hard aan het werk om me angsten te overwinnen.

 3. Mandy 9 maanden geleden

  Oh wauw.. super mooie quote en heel goed geschreven. Ik herken het zelf ook heel erg.

 4. manon 9 maanden geleden

  Wat een mooie Quote! Ik ga hem opslaan!

 5. Roos 9 maanden geleden

  Mooie quote!

 6. Milou 9 maanden geleden

  Helemaal waar. Angst is vaak iets wat ons aan het werk zet, wat in sommige gevallen ook een goed mechanisme is. Maar we vergeten dan te kijken naar wat we echt willen en waar we voor staan. Dat is zoveel belangrijker, halen we veel meer energie uit.

 7. ingrid 9 maanden geleden

  dat is een hele mooie quote om te onthouden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2020 Gewoon Autastisch!

Translate »

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?