Hey Hallo!

Ik ben Mama Isidore, de bedenker en maker van Gewoon Autastisch! Een persoonlijke blog over mijn leven met autisme en dingen die ik interessant vind. Onderwerpen kunnen variëren van dagelijkse bezigheden tot diepgaande filosofische denkstof en alles dat zich daar tussen in bevind.

Ik ben een alleenstaande mama van een prachtige dochter. Samen met onze twee katten wonen we in hartje Amsterdam. Ik kom de dag door met het maken van muziek, tekenen, schrijven en meer van zulke creatieve uitingen. Daarnaast lees ik graag boeken en filosofeer ik met plezier over de betekenis van het leven.

Helaas voor de foodies, travelers en fashionistas; ik doe niet aan extravagant koken, bizar mooie wereldreizen of make-up tutorials. Mijn passie ligt vooral bij het zo prettig mogelijk leven in de grote stad, mijn dochter positief opvoeden en genieten van alle dag. Ik ben, wat ik zelf noem, een kritische fan van het leven. Daarom deel ik graag mijn inzichten, wijsheden en leermomentjes. Wie weet laat ik de wereld zo toch nog een beetje mooier achter dan toen ik er in kwam.

©2019 Gewoon Autastisch!

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?