Mama Isidore

Hey Hallo!

Ik ben Jitske Isidore, de bedenker en maker van Gewoon Autastisch! Een persoonlijke blog over mijn leven met autisme en dingen die ik interessant vind. Onderwerpen kunnen variëren van dagelijkse bezigheden tot diepgaande filosofische denkstof en alles dat zich daar tussen in bevind.

Ik ben een alleenstaande mama van een prachtige dochter. Samen met onze twee katten wonen we in hartje Amsterdam. Ik kom de dag door met het studeren voor mijn Bachelor Counseling. Ik droom ervan mijn eigen praktijk te kunnen openen en met autistische mensen samen te werken. Als ik tijd over heb vind ik het ook leuk om muziek te maken, te tekenen, veel schrijven, fotografie en meer van zulke creatieve uitingen. Daarnaast lees ik graag boeken en filosofeer ik met plezier over de betekenis van het leven.

Wat betreft autisme schrijf ik openlijk over mijn ervaringen daarmee zodat er meer begrip en inzicht komt over wat autisme allemaal kan inhouden. Het is een spectrum en elke autist is uniek. Ik ben voor autisme acceptatie en geloof in neurodiversiteit. Naast mijn eigen website schrijf ik ook voor de Engelstalige website Planet Neurodivergent. Met een late diagnose, op de leeftijd van 37, is mijn reis net begonnen, maar middels deze blog nodig ik je van harte uit om met mij op avontuur te gaan.

Helaas voor de foodies, travelers en fashionistas; ik doe niet aan extravagant koken, bizar mooie wereldreizen of make-up tutorials. Mijn passie ligt vooral bij het zo prettig mogelijk leven in de grote stad, mijn dochter positief opvoeden en genieten van alle dag. Ik ben, wat ik zelf noem, een kritische fan van het leven. Daarom deel ik graag mijn inzichten, wijsheden en leermomentjes. Wie weet laat ik de wereld zo toch nog een beetje mooier achter dan toen ik er in kwam.

©2019 Gewoon Autastisch!

Translate »

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?