Geluk Is Een Swipe Away

Polygon art by Isidore

In mijn vorige blog liet ik het al weten: Ik had een date! Die date was vrijdag 8 maart en er was zo een leuke klik dat we de volgende dag weer afspraken. Ik ben zwaar gecharmeerd van deze man en ik geloof dat het wel wederzijds is.

Mijn date C. is een makkelijke prater. Hij verteld over zichzelf en weet het gesprek boeiend te houden met interessante onderwerpen. Hij kleed zich vrolijk en smaakvol. Heeft een mooi verzorgde baard (iets waar ik wel warm voor loop) en sprankelende ogen (nog warmer). Hij is net even wat langer dan ik en een echte gentle man die de deur voor me open houdt. Ook is going Dutch niet zijn stijl.

Inmiddels zijn we de afgelopen weekenden steeds op date geweest. Elke keer weer ben ik blij hem te zien. Ik voel me ontspannen bij hem en kan gewoon echt mezelf zijn. Doordeweeks sturen we elkaar appjes en bellen we af en toe met elkaar. Ik vind het zo fijn om met hem te kletsen. Afgelopen zaterdag was wel echt een bijzondere date. Een dinner in een reuzenrad op de pier in Scheveningen. Hij had het zo getimed dat er een zonsondergang was. Het was echt super romantisch en gezellig. Ik ben echt in de wolken van deze man.

Soms verbaasd het me dat er pas 3 weken voorbij zijn. Het voelt alsof we elkaar al maanden kennen en een dingetje zijn. Mijn dochter is erg positief. Ze steunt mijn dating met C. en is behoorlijk nieuwsgierig. Het liefst wil ze hem wel ontmoeten. Ik denk dat ze graag ziet wie die man is die mama zo blij maakt. C. weet dat ik een kind heb en is daar erg accepterend in. Hij weet dat het een package deal is, zoals hij zelf zegt. Hij kwam zelfs met een goed idee om laagdrempelig kennis te maken met mijn dochter.

Het is wel spannend zo een ontmoeting. Ik vind het wel belangrijk dat er een klik is met C en mijn dochter. Zeker als er een relatie opgebouwd wordt. Ik weet nog niet precies wanneer het moment supreme gaat gebeuren, maar ik wil er ook niet te lang mee wachten. Ik kijk er namelijk ook best wel naar uit om met zijn drietjes op leuke uitstapjes te gaan. Straks in de zomer is het helemaal perfecte timing om zulke dingen te doen.

Sinds ik met C. aan het daten ben heb ik eigenlijk niet meer op Tinder gekeken. Ik vond het swipen toch al niet zo boeiend en eigenlijk ben ik zeer goed voorzien. Ik voel me best wel een geluksvogel. Ik bedoel, hoeveel dates heeft de gemiddelde vrouw voordat ze haar partner is tegen gekomen? Nu is C. weliswaar nog niet mijn partner, maar de potentie is er wel. De verhalen van andere vrouwen en hun Tinder ervaring verbleken bij mijn zeer positieve gelukstreffer. Ik heb gewoon een perfecte match binnen een paar dagen!

"The Buddhists say that when you meet someone, and your heart pounds, your hands shake, and your knees go weak, that that's not the one. When you meet your soulmate, you'll feel completely calm"

Bron: Isn’t it Romantic (a netflix film)

9 Reacties
 1. Mandy 11 maanden geleden

  Naaahw!! Wat onwijs fijn, ik snap gewoon helemaal hoe je je voelt. Niks dat je gelukkiger kan maken dan liefde (als het goed gaat tenminste) ik ben heel blij voor je en hoop dat er snel een relatie uit komt!

  • Mama Isidore 11 maanden geleden

   Super lief Mandy, dankjewel!

 2. Fifty Something 11 maanden geleden

  Duidelijk lentekriebels bij jou ! Fijn voor je.

 3. Lindsey Beljaars 11 maanden geleden

  Ik ben blij dit te lezen en ik hoop dat het helemaal goed gaat komen 🙂 Love is all you need!

  • Mama Isidore 11 maanden geleden

   Zeker weten! Love is all you need 😉

 4. maaike 11 maanden geleden

  Leuk dat je iemand gevonden hebt. Tinder is ook de perfecte app daarvoor!

 5. Nicole Orriëns 11 maanden geleden

  Ik vind die uitspraak van de boeddhisten zo apart! Ik zou juist denken dat het een goed teken was als je helemaal zenuwachtig wordt!

 6. Skincarebynaomi 11 maanden geleden

  Wat leuk voor je! Ik wens je heel veel geluk in de liefde. De uitspraak vind ik deels kloppen, maar aan het begin is vaak iedereen zenuwachtig. En je kan ook zoooo verliefd zijn dat je die symptomen ervaart haha

 7. Lilian 11 maanden geleden

  Wat leuk! Veel geluk in de liefde en als hij zo lief is voor jou, vindt je dochter hem vast ook erg leuk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2020 Gewoon Autastisch!

Translate »

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?