Een Frisse Start

Polygon art by Isidore

Het schooljaar is weer begonnen en daarmee dient ook het herfstweer zich aan. Met kleine regenbuien hebben we onze nieuwe regenjassen, al fietsend, succesvol uitgeprobeerd. Spannende nieuwe lessen die in groep 6 van start gaan en het gemak van een rustige opstart week, maken mijn dochter goed gestemd.

Helaas komen met een nieuw schooljaar ook altijd weer die verdraaide bacteriën de hoek om kijken en is ze net voor het weekend met een verkoudheid geveld. Tranen in haar ogen omdat ze niet kon ademen door haar neus en weigerde te gaan slapen. Vandaag gaat het gelukkig alweer beter en is ze actief TikTok (voorheen Musical.ly) filmpjes aan het maken. Ze is er druk mee in de weer en bedenkt de een na de andere creatieve manier om beeld bij de muziek te creëren.

Zelf ben ik met mijn nieuwe website bezig geweest. Ik heb WordPress geïnstalleerd en ben in de weer geweest met het in orde maken van het benodigde privacy beleid, een plugin voor de beveiliging van de website en de algemene layout instellen. Ik vind het altijd leuk om een website te bouwen en heb er dan ook menigeen gemaakt. Nu ga ik met Thuis bij Isidore iets persoonlijks neer zetten. Geen commerciële meuk, maar zoals je in de krant weleens van die persoonlijke columns leest. Ik ben nog aan het uitdokteren welke onderwerpen ik precies ga beschrijven.

De komende maand staan er allerlei spannende dingen te gebeuren, waaronder de komst van een puppy en een poging om te stoppen met roken. Ik denk dat ik daar wel een artikeltje of twee aan kan wijden. Daarnaast heb ik de afgelopen zomervakantie een aantal boeken gelezen waar ik of razend enthousiast over was, of spijt kreeg van de aanschaf. Lijkt me ook iets om met jou te delen. Daarnaast zijn er altijd wel interessante gebeurtenissen en levenservaringen om over te schrijven. Ik kan natuurlijk mijn brede curriculum online zetten en een heuse marketing actie opzetten om volgers en likers te vinden. Kortom; er valt genoeg te doen voor mij en te verwachten voor jou.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2019 Gewoon Autastisch!

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?